Mine produksjoner

TV-Produksjoner

Kjøret Gård

En Concorde TV produksjon for VGTV. Kommer 2023

ROLLE: Produksjonsassistent/Innspillingsleder


Hver Gang Vi Møtes - SESONG 13

En Mastiff produksjon for TV2. Kommer VÅREN 2023

ROLLE: Produksjonsassistent


Fryktens øyeblikk (Viaplay Dokumentar)

En produksjon for Viaplay. Kommer VÅREN 2023

ROLLE: Produksjonsassistent


Fangene på Fortet - SESONG 12

En Mastiff produksjon for TV3. Kommer HØSTEN 2022

ROLLE: Produksjonsassistent


Show

Jubileumsshow for Get Focused 2022

I 2022 feiret Get Focused 20 år med festival. I den anledning produserte jeg et i samarbeid med en komite et jubileumsshow. Med inspirasjon av KARPE produserte vi en kunstig intellegens kalt "Get Focused Ai" som dro oss gjennom showet og var en slags konfransier. Se vedlagt video for et lite innblikk i jubileumsshowet 2022.

Åpningsshow for Get Focused 2021

På Get Focused sin årlige festival for opptil 2.000 deltakere produserte og fremførte en kompis og jeg et åpningsshow. Åpningsshow-produksjonen inneholdt studioinnspilling, danseøvelser og flere timer med planlegging og scenesetting. Showet ble fremført med flere proffe dansere og ble en suksess. Se video av åpningsshowet eller bildegalleriet over!

Åpningsshow for Get Focused 2018

I 2018 fremførte og produserte en kompis og jeg et åpningsshow for Get Focused. Åpningsshow-produksjonen inneholdt studioinnspilling, danseøvelser, flere opptaksdager og flere timer med idemyldring, scenesetting og planlegging. Showet ble kåret til "Årets høydepunkt" under festivalens medarbeiderfest. Se video av showet over eller sjekk ut bildegalleriet!

Video

MEGAKUBB med Stasjonen

En revolusjonerende nyhet for deg som liker sommerleker! Ta med deg en venn, litt cash og stikk til nærmeste «Cartheme» for å prøve det ut du også!

Dette er MEGAKUBB! En av konseptene vi hadde gjennom Stasjonen i 2020.

MINIBOCCIA med Stasjonen

Syns du det er vanskelig å treffe boccia ballen når den er så liten? Hva med å prøve en enda mindre? Dette er MINIBOCCIA! En av konseptene vi hadde gjennom Stasjonen i 2020.

Papirflykonkurranse fra taket på ABS 

Hele skolen var i karantene, så da stakk jeg og en av de andre miljøarbeiderne opp på taket og prøvde å lage hvert vårt SJUUUKESTE papirfly. Det var om å fly lengst, men dekoren stod kanskje høyere på lista.

Påskestafett på ABS

Det nærmet seg påske og korona-restriksjonene hindret oss i å treffes. Derfor produserte vi en video elevene på Ansgar Bibelskole kunne se fra internatet. Her ble to av miljøarbeiderne utfordret til en real påskestafett der taperen ble "eggerøra".

Sheriff mot speilet (SOME-Innhold)

En serie av to videoer der jeg prøvde å gjøre helt normale ting, om til noe litt mer unormalt slik at vi kunne få det litt artigere i karantene under nedstengingen i mars 2020. Video 1/2.

Skifte kanal (SOME-Innhold)

En serie av to videoer der jeg prøvde å gjøre helt normale ting, om til noe litt mer unormalt slik at vi kunne få det litt artigere i karantene under nedstengingen i mars 2020. Video 2/2.

Musikk

Festivallåt med dans for Get Focused 2022

Get Focused feira 20 år, i den anledning trengte de enda en festivallåt. Igjen lagde jeg den sammen med musikkprodusent; Anders Risan. Hør sangen over!

Festivallåt med dans for Get Focused 2021

I anledning Get Focused 2021 produserte og fremførte jeg en festivalsang. Sangen ble produsert av Anders Risan og skrevet av oss begge. Videre ble det laget en festivaldans tilpasset til sangen. Både sang og dans blefremført flere ganger på festivalen og skapte stort engasjement og danseglede hos publikum. Hør sangen over eller sjekk ut bildegalleriet!

Festivallåt med dans for Get Focused 2019

I 2019 produserte og fremførte jeg også en festivalsang. Sangen ble også dette året produsert av Anders Risan og skrevet av oss begge. Som i 2021 ble det også lagd en festivaldans. Sang og dans ble under festivalen en kjempehit og har fått 15.000 streams på Spotify. Under festivalen ble det også produsert en musikkvideo som ligger ute på Youtube. Sjekk ut musikkvideoen, låta eller bildegalleriet over!

Festivallåt "Acoustic LIVE Session" 2020

Siden vi måtte avlyse festivalen i 2020, samlet jeg en gjeng dyktige musikere i kapellet på Ansgar Bibelskole og spilte inn en akustisk versjon av festivallåta: "Det er Get Focused nå".

"Corona-o-nana" LIVE fra Stasjonen

Under LIVE sendingene våre av "Stasjonen" i 2020, produserte og fremførte jeg en sang per episode. Dette var kjente melodier med ny tekst som omhandlet mye av hvordan korona-tilstandene var. Her er "Corona-o-nana" (Basert på "Havanna" - Camilla Cabello).

"Se folk igjen!" LIVE fra Stasjonen

Under LIVE sendingene våre av "Stasjonen" i 2020, produserte og fremførte jeg en sang per episode. Dette var kjente melodier med ny tekst som omhandlet mye av hvordan korona-tilstandene var. Her er "Se folk igjen!" (Basert på "Bli bra igjen" - Jan Teigen).

"Vi skal karantenes" LIVE fra Stasjonen

Under LIVE sendingene våre av "Stasjonen" i 2020, produserte og fremførte jeg en sang per episode. Dette var kjente melodier med ny tekst som omhandlet mye av hvordan korona-tilstandene var. Her er "Vi skal karantenes" (Basert på "Sommerkroppen" - Mads Hansen).

"Jeg Tapte - Jeg Fant" LIVE fra Våle Kirke

For noen år tilbake fant jeg et ark i en av min mors notebøker. På det arket stod et dikt, «Jeg tapte - Jeg fant», som var skrevet av Mathias Bredvei. Jeg trengte ikke lese lenge før jeg bestemte meg for å sette meg ned på pianokrakken og begynne å lete etter en melodi. Denne kvelden ble til denne sangen. En sang om alle nederlag vi har her nede, men hvor mye vi skal vinne der oppe.

Podkast

Podkast for Ansgar Bibelskole

Et av mine prosjekter som Miljøarbeider på Ansgar Bibelskole var å lage og produsere en podkast for promotering av skolen og bibelskoler generelt. Vi hadde besøk av flere kjente kristne som: Thomas Neteland, Karoline Neteland og gründerne bak klesmerke "Chosen"

Grafisk design